lunes, 14 de noviembre de 2016

Terrina de pa amb tomàquet i pernil salat

Una manera diferent de menjar el pa amb tomàquet i pernil.
Presentar-l'ho d'aquesta manera com entrant, per un dia de festa també és una opció diferent i que queda molt bé.

Ingredients:
500 grs de pa de pagès
600 grs de tomàquets madurs
200 ml. d'oli d'oliva
4 fulls de gelatina
200 grs de pernil salat tallat molt fi
sal i pebre (opcional)

Preparació:
Separem la molla del pa de la crosta i ens quedem amb la molla.
Ratllem el tomàquet i l'adjuntem amb l'oli i la sal i el pebre si es vol.




Hidratem els fulls de gelatina amb aigua freda.


Un cop hidratats els fonem al microones amb una petita part del tomàquet ratllat durant un minut. Adjuntem el resultat amb el tomàquet ratllat.



Tallem la molla de pa a daus i li afegim el tomàquet ratllat amb la gelatina, ho barregem tot i ho emmotllem a la terrina.
Ho reservem a la nevera durant unes 12 hores.
Un cop passat aquest temps desmotlleu la terrina i comencem a fer els rollets de pernil.


És molt fàcil, és com si fessim canelons, anar posant el pernil salat i damunt un trosset de pa amb tomàquet i anar enrotllan, i ja està... Jo vaig decorar la safata amb una mica d'emciam mezclum per fer maco.
Que aprofiti!!!! 

  


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Bundt Cake de fruits secs i xocolata

Diuen que a la tercera va la vençuda, tres vegades he intentat fer aquest pastís i al final m'ha sortit, ja ho diuen fent i desfent, n&#...