lunes, 16 de mayo de 2016

Pasta fullada amb pinya i crema d'ametlles

Amb la pasta de full pots fer mil i una combinacions, jo la compro feta,( congelada o fresca) porta una mica de feina fer-la a casa, però també és pot fer.

Ingredients:
Una làmina de pasta fullada
1 pot petit de pinya amb almíbar
200 grs d'ametlla torrada molguda
2 ous grans
1 got de nata
3 cullarades de postres de ron negre
3 cullarades soperas de sucre morè
Una mica de farina

Preparació:
Tira la mica de farina per sobre el marbre i estira la massa amb el curró.
Forra un motllo amb la pasta, punxa la masa amb una forquilla perquè no s'infli, i es posa el forn uns 10 minuts a 170º.
En un bol tira l'ametlla mòlta, el sucre. els ous i el rom, remena-ho bé i tiras la pinya trossejada ( 3 rodanxes), i la nata.

 Treiem la pasta fullada  del forn i la farcim amb aquesta crema,  la tornem a posar el forn a 200 graus durant uns 25-30 minuts.
I ja estarà llesta per menjar..., que aprofiti!!!



1 comentario:

Bundt Cake de fruits secs i xocolata

Diuen que a la tercera va la vençuda, tres vegades he intentat fer aquest pastís i al final m'ha sortit, ja ho diuen fent i desfent, n&#...