martes, 2 de junio de 2015

Cuscús de verdures i mongetes de color

Ingredients per 2 persones:
! got de cuscús
1 got d'aigua
20grs. de mantega
1/4 kg. de mongetes de color
1/2 pebrot vermell
1/2 pebrot verd
1 carbassó
1 ceba mitjaneta
sal i un bon polssim de curry
oli d'oliva de 0'4º

Elaboració:
Tallem les verdures a trossos gruixuts  i posem primer a fregir la ceba, després els pebrots i al final el carbassó. Hi tirarem el curry i rectificarem de sal
Mentrestant courem el cuscús. Posarem a bullir l'aigua amb una mica de mantega (10grs) i sal,
Cuan bullir l'aigua pararem el foc i tirarem el cucús de cop, amb una forquilla anirem remenan, el tornarem a posar el foc 2 minuts més i pararem el foc i tirarem 10grs de mantega i remanarem bé i el deixarem reposar.
A part bullirem les mongetes i cuan estiguin cuites les colarem i reservarem .
Barrejarem les verdures amb les mongetes.
Agafarem un aro de cuina i el  posarem al mitg del plat i tirerem els cuscús i per el voltant les verdures i mongetes

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Bundt Cake de fruits secs i xocolata

Diuen que a la tercera va la vençuda, tres vegades he intentat fer aquest pastís i al final m'ha sortit, ja ho diuen fent i desfent, n&#...