jueves, 21 de mayo de 2015

Magdalenas amb xocolata, pinyons i sèsam

Ingredients
3 ous 
70grs de sucre 
50grs de mantega 
100grs de farina
80grs de farina d'ametlla  
1 sobre de llevadura en pols 
1 iogurt o 100grs de nata liquida ( optatiu )
pepites de xocolata, pinyons i sèsam 
 Elaboració
Aquesta recepta és per fer entre 10 i 12 magdalenes
Posar el forn en marxa a 180º

  1. Desfer la mantega en un cassó i reservar 
  2. Batre els ous amb el sucre fins que blanquegi
  3. Després incorporar la farina, la farina d'ametlla, el llevat i la mantega fins que quedi una masa fina
  4. Si pot tirar el iogurt o la nata liquida(optatiu) i remenar-ho tot bé
  5. Posar la masa dintre dels motllos i tirar-hi per sobre les pepites de xocolata en unes, en unes altres els pinyons i en les altres el sèsam 
  6. Posar-ho el forn a 180º durant uns 20 minuts    


3 comentarios:

  1. Aquestes magdalenes tenen una pinta espectacular!!!

    ResponderEliminar
  2. Esther,
    Enhorabona pel teu blog i per aquestes magdalenes de xocolata. Prenc nota de la recepta. Ptnts

    ResponderEliminar
  3. T'han quedat precioses i segur que boníssimes Ester!
    Ptnts
    Dolça

    ResponderEliminar

Bundt Cake de fruits secs i xocolata

Diuen que a la tercera va la vençuda, tres vegades he intentat fer aquest pastís i al final m'ha sortit, ja ho diuen fent i desfent, n&#...