3 ous
70grs de sucre
50grs de mantega
100grs de farina
80grs de farina d'ametlla
1 sobre de llevadura en pols
1 iogurt o 100grs de nata liquida ( optatiu )
pepites de xocolata, pinyons i sèsam
Elaboració
Aquesta recepta és per fer entre 10 i 12 magdalenes
Posar el forn en marxa a 180º
- Desfer la mantega en un cassó i reservar
- Batre els ous amb el sucre fins que blanquegi
- Després incorporar la farina, la farina d'ametlla, el llevat i la mantega fins que quedi una masa fina
- Si pot tirar el iogurt o la nata liquida(optatiu) i remenar-ho tot bé
- Posar la masa dintre dels motllos i tirar-hi per sobre les pepites de xocolata en unes, en unes altres els pinyons i en les altres el sèsam
- Posar-ho el forn a 180º durant uns 20 minuts
Aquestes magdalenes tenen una pinta espectacular!!!
ResponderEliminarEsther,
ResponderEliminarEnhorabona pel teu blog i per aquestes magdalenes de xocolata. Prenc nota de la recepta. Ptnts
T'han quedat precioses i segur que boníssimes Ester!
ResponderEliminarPtnts
Dolça