domingo, 31 de mayo de 2015

Fulles de emciam farcides

Ingredients:
Fulles d'emciam del llarg 
Carn picada de vedella 
2 talls de cansalada fresca viada 
Oli d'oliva de 0'4º
1 got de vi blanc 
! ceba picada 
2 pastanagues picades 
sal i pebre 
Per la betxamel:
Farina 
Mantega 
Llet 
Formatge ratllat 
Nou moscada i sal 

Elaboració:

  1. S'escalden  les fulles d'emciam senceres, amb una cassola amb aigua i sal. Es treuen s'escorren i es posan damunt d'un drap o paper de cuina, ben esteses.
  2. En una paella o cassola de fang s'hi tira oli i es sofregeix la ceba i les pastanagues.
  3. Cuan està la ceba una mica transparent, s'hi tira el got de vi i es deixa reduir uns minuts.
  4. Mentrestant tallarem la cansalada a dauets molt petits i es barreija amb la carn picada .
  5. S'hi tira dintra de la cassola i es deixa fer una estoneta fins que comenci a daurar-se tot. Rectifiqueu de sal i pebre. Es reserva i es deixa refredar per poder començar a fer els farcellets
  6. Es posa una cullarada de farciment a sobre l'emciam i s'enbolica com un caneló, sempre mirant de tancar bé per els costats 
  7. Es van posant amb una safata d'anar el forn, previament untada de mantega .
  8. S'hi fa la betxamel i estira per sobre, al final el formatge ratllat i es posa el forn a 180º fins que ho veieu gratinat... i bon profit!!

1 comentario:

  1. Nosaltres ho feiem amb fulles de col. M'agrada l'idea de fer servir les d'enciam.
    Ptnts
    Dolça

    ResponderEliminar

Bundt Cake de fruits secs i xocolata

Diuen que a la tercera va la vençuda, tres vegades he intentat fer aquest pastís i al final m'ha sortit, ja ho diuen fent i desfent, n&#...